chat

Start Chat

Sisteme pentru acoperișuri verzi și acoperișuri utilitare

Despre Nophadrain

Nophadrain este o firmă specializată în sisteme de acoperișuri: sisteme de terasă, de parcare, precum și sisteme intensive și extensive de acoperișuri verzi. Noi producem și dezvoltăm sistemele noastre prin mijloace proprii. Mai mult decât atât, vă putem oferi consultanță pe toata durata procesului de construcție, de la proiectare până la punerea acestuia în aplicare. În plus față de sistemele noastre de acoperișuri, producem și Sisteme Profesionale de Fixare GARDLINER Edge pentru pasionatii de gradinarit și cultivăm, de asemenea, o gamă largă de plante sedum de înaltă calitate, la propria noastră pepinieră de sedum, Sedumdirect.

Despre Nophadrain
Nophadrain

Producție și dezvoltare

Nophadrain produce și dezvoltă sisteme care permit amenajarea acoperișurilor atât cu vegetație, cu pavaje pietonale și auto, dar și cu platforme de parcare. Sistemele noastre de drenaj inteligente combină într-un singur produs diferitele straturi pentru construirea unui acoperiș verde.

Noi testăm în mod constant materialele noastre, brut reciclate în laboratorul propriu pentru a ne asigura ca sunt adecvate, astfel încât să putem garanta calitatea sistemelor noastre de acoperiș. Prin menținerea unui control deplin asupra dezvoltării și producției proprii, putem sa răspundem în mod constant noilor perspective, cum ar fi sustenabilitatea si alte aspecte de actualitate. Acest lucru, de asemenea, ne ofera flexibilitatea de a răspunde în mod optim necesităților și dorințelor dumneavoastră.

Vezi produse

Consultanță și Inginerie

Pentru Nophadrain, furnizarea unui produs bun nu se rezumă doar la faza de producție. Specialiștii noștri vă vor asista îndeaproape la fiecare pas al procesului de construcție, de la proiectare până la punerea acestuia în aplicare.

Atunci când proiectezi un acoperiș verde, structurile de suport, acoperire și protecție care vor fi utilizate sunt de o mare importanță pentru reușita proiectului. Specialiști noștri vă pot oferi sfaturi referitoare la orice aspect al procesului de construcție: de la informații privind norme și instrucțiuni, la consiliere cu privire la vegetația sau pavajul potrivit. Consultanții noștri vă asigură, de asemenea, instalarea perfectă a Sistemelor de Acoperiș Nophadrain la fața locului. Cu expertiza sa, Nophadrain creează o punte de legătură între toți specialiștii implicați în instalarea unui acoperiș amenajat sau al unui acoperiș verde: designeri, arhitecți, constructori, grădinari, peisagiști și arhitecți.

Contactează-ne

Execuție

Sistemele de drenaj Nophadrain combină diferite straturi pentru a crea un produs unic și uniform, ceea ce face ca sistemele noastre de acoperiș să fie ușor și rapid de instalat.

La Nophadrain puteți opta pentru livrarea și instalarea sistemului complet. Pentru aceste proiecte lucrăm exclusiv cu firme specializate, familiarizate cu sistemele noastre. Păstrați aceeași persoană de contact de-a lungul întregului proces, astfel încât totul -de la consultare până la instalarea finală- se execută în mod clar și fără probleme.

Expertise Uitrollen 1

Implementarea Sistemului de Drenaj Nophadrain

2 Substraatlaag Plaatsen LR 2

Aplicarea substratului sau a fundației
a funda?iei

3 Vegetatie Plaatsen LR 3

Instalarea vegetației sau a pavajelor
a pavajelor