chat

Start Chat

Sisteme pentru acoperișuri verzi și acoperișuri utilitare

Proiecte

 • LIDL BUCERESTI_ 8_WEB.png
  Următor
  Anterior

  Lidl Bucuresti

  Bucuresti, 2018

  Sisteme pentru acoperișuri verzi extensive

  Realizat la inceputul lunii august, 2018, acoperisul verde extensiv pentru acest magazin a reprezentat o provocare datorita elementelor necesare pentru crearea logo-ului Lidl. Sistemul de drenaj utilizat, ND 4+1h, a reprezentat insa solutia ideala pentru un acoperis verde extensiv durabil si extrem de usor de instalat.

  Mai multe detalii
 • Foto 5 Brasov_WEB.png
  Următor
  Anterior

  Magazin Lidl

  Brasov, 2018

  Sisteme pentru acoperișuri verzi extensive

  Proiectul, reprezinta cel de-al treilea acoperis verde instalat pe un magazin Lidl din Romania, are o suprafata de 600 m² si este compus din 3 zone ce au fost inverzite cu rulouri de sedum. Instalarea sistemului complet s-a realizat in 4 zile. Acesta include sistemul de drenaj Nophadrain 4+1h, panouri substrat pentru retentia apei Nophadrain SM-25, substrat vegetal ultralight si sisteme de irigatii (partial aspersie, partial picurare).

  Mai multe detalii
 • Kruispleingarage Overview WEB
  Următor
  Anterior

  Parcarea Kruisplein

  Rotterdam, 2014

  Sisteme pentru acoperișuri tip parcare

  La 13 martie 2014, regele Willem Alexander a prezidat ceremonia de deschidere a Gării Centrale din Rotterdam. Parcul auto Kruisplein face parte din acest proiect. Dispune de parcare subterana cu 5 etaje și 8 nivele de parcare, cu 760 de locuri pentru autoturisme. Este garajul cu cea mai mare adâncime din Olanda, cu cel mai scăzut punct la -20 PNA (= nivel normal de la Amsterdam).

  Mai multe detalii
 • 2017-10-26 12.17.06_WEB.png
  Următor
  Anterior

  Fabrica de vopsele Fabryo

  Bucuresti, 2017

  Sisteme pentru acoperișuri verzi extensive

  Acoperisul verde de la Fabryo a fost realizat de catre echipa Arta Gradinilor in toamna anului 2017. Peste hidroizolatia acoperisuluil de 370mp s-a instalat mai intai o membrana anti-radacina cu rol de protective a acesteia. Peste membrane anti-radacina a fost instalat extrem de facil si rapid sistemul de drenaj in rola ND 4+1h, completat de panourile pentru retentia apei ND SM-25 si rulourile de sedum ND pe un substrat vegetal ultralight ce are in compozitie fibra de cocos, perlit si turba.

  Mai multe detalii

Alte proiecte

 • Afișează toate tipurile
 • Sisteme pentru acoperișuri tip parcare
 • Sisteme pentru acoperișuri tip terasă
 • Sisteme pentru acoperișuri verzi intensive
 • Sisteme pentru acoperișuri verzi extensive