debuginfo

culture ro-RO
Meniu

Proiecte de inspirație de către Nophadrain

 • Următor
  Precedent

  Magazin Lidl

  Brasov, 2018

  Sistem de acoperiş verde extensiv Nophadrain

  Proiectul, reprezinta cel de-al treilea acoperis verde instalat pe un magazin Lidl din Romania, are o suprafata de 600 m² si este compus din 3 zone ce au fost inverzite cu rulouri de sedum. Instalarea sistemului complet s-a realizat in 4 zile. Acesta include sistemul de drenaj Nophadrain 4+1h, panouri substrat pentru retentia apei Nophadrain SM-25, substrat vegetal ultralight si sisteme de irigatii (partial aspersie, partial picurare).

  Mai multe detalii
 • Următor
  Precedent

  Parcul-Acoperiș 'Vierhavenstrip'

  Rotterdam, 2011

  Sistem de acoperiş verde intensiv Nophadrain

  Un proiect unic a fost realizat în cartierul Vierhavenstrip din Rotterdam Delfshaven. În locul liniilor de căi ferate vechi, au fost construite întreprinderi sub un parc-acoperiș verde. Acesta este cel mai mare parc-acoperiș din Europa. Parcul a fost deschis în vara anului 2013.

  Mai multe detalii
 • Următor
  Precedent

  'De Veranda'

  Rotterdam, 2005

  Sistem de acoperiş-terasă Nophadrain

  Complexul rezidential "De Veranda" este dotat cu o parcare subterană, iar deasupra a fost construit un acoperiș intensiv și accesibil, asigurând astfel, utilizarea optimă a spațiului. Locatarii pot să își parcheze mașinile, dar și să se bucure de aerul liber, fără a fi deranjați de vederea tuturor mașinilor. Acest lucru este posibil datorită Sistemului Nophadrain de Acoperiș-Terasă, combinat cu vegetația intensivă.

  Mai multe detalii
 • Următor
  Precedent

  'De Sjurberig'

  Vijlen, 2013

  Sistem de acoperiş-terasă Nophadrain

  De Sjurberig este un complex nou de îngrijire în Vijlen, constând în 21 de unități sanitare, un cabinet pentru fizioterapie și un spațiu de întâlniri. Spațiile de cazare sunt potrivite pentru a găzdui oameni înaintați în vârstă. Complexul dispune de parcare subterană. Deasupra parcării, a fost construită o terasă pe acoperiș folosind Sistemul Nophadrain de Acoperiș-Terasă.

  Mai multe detalii

 • Sistem de acoperiş verde extensiv Nophadrain
 • Sistem de acoperiş verde intensiv Nophadrain
 • Sistem de acoperiş-terasă Nophadrain
 • Sistem de acoperiş-parcare Nophadrain