debuginfo

culture ro-RO
Meniu

Intrarea Clădirii „De Vlinder” (Fluturele)

Vaals, 2013

Sistem de acoperiş verde extensiv Nophadrain

Proiectant:

Dipl. Ing. Christian Schweizer


Client:

Labyrint Drielandenpunt B.V.


Realizare:

Van Zetten Groenprojecten BV


Tip sistem de acoperiș:

Sistem de Acoperiș Verde Extensiv Nophadrain


Suprafață:

220 m²


Produse:
Sistem de drenaj ND 4+1lt

Răsaduri de Sedum ND
Sistem de drenaj de tip bandă ND 150
Gura de vizitare ND RS-8
Substrat vegetal extensiv DGS-E

Următor
Precedent

Următor
Precedent

Labirintul din Vaals are o intrare nouă, spectaculoasă începând cu primăvara anului 2013. Acoperișul clădirii are forma unui fluture gigantic, acoperit cu Sedum, în culorile păunului. Clădirea este singura de acest gen și a devenit imediat un nou punct de reper pentru zona de frontieră, precum și pentru Sudul Limburg-ului.

 Facebook  Twitter  LinkedIn  e-mail