debuginfo

culture ro-RO
Meniu

Parcul-Acoperiș 'Vierhavenstrip'

Rotterdam, 2011

Sistem de acoperiş verde intensiv Nophadrain

Proiectant:

Park: Buro Sant & Co en dS+


Client:

Orașul Rotterdam


Realizare:

Dura Vermeer în cooperare cu Mostert de Winter


Tipul sistemului de acoperiș:

Sistem de Acoperiș Verde Intensiv- acoperiș inversat


Suprafață:

40,000 m²


Produse:

Sistem de drenaj ND 200sv

Următor
Precedent

Următor
Precedent

Un proiect unic a fost realizat în cartierul Vierhavenstrip din Rotterdam Delfshaven. În locul liniilor de căi ferate vechi, au fost construite întreprinderi sub un parc-acoperiș verde. Acesta este cel mai mare parc-acoperiș din Europa. Parcul a fost deschis în vara anului 2013.

Parcul este deosebit datorită execuției și dimensiunilor sale enorme. Dimensiunile sunt: ​​1 km lungime și 80 de metri lățime (80.000 m²). Este un parc atractiv, bine întreținut și foarte frecventat. Are o mulțime de specii de vegetație și este ușor accesibil de pe străzile din apropiere, unde sunt localuri pentru servit masa, grădini tematice și locuri pentru copii. Parcul este accesibil prin intermediul scărilor, dar are și un lift. Cea mai mare parte a parcului-acoperiș a fost creat utilizând Sistemul Nophadrain de Acoperiș Verde Intensiv.

Folosind principiul acoperișului inversat (izolația este situată deasupra acoperișului, și nu dedesubt) astfel, suprafața de la baza acoperișului este protejată. Această izolație rezistentă la apă are, de asemenea, suficientă rezistență la comprimare pentru a rezista la greutatea componentelor de deasupra parcului-acoperiș.

 Facebook  Twitter  LinkedIn  e-mail