chat

Start Chat

Sisteme pentru acoperișuri verzi și acoperișuri utilitare

Centre Plan for Waubach

Waubach (Landgraaf, Netherlands), Etapa 1: 2015 (Mai)

Sisteme pentru acoperișuri verzi extensive

Proiectant:

MH1 Architecten


Client:

Heem Wonen

Gemeente Landgraaf


Contractant:

Jongen BV


Realizare:

Hoveniersbedrijf Queisen


Tipul sistemului de acoperiș:

Sistem Nophadrain de Acoperiș Verde Extensiv și Intensiv-în combinație cu pavaj pietonal (pentru acoperiș inversat).


Suprafață:

1800 m²


Produse:
Sistem de drenaj ND 4+1lt

Substrat vegetal extensiv DGS-E

Substrat vegetal intensiv ND DGS-I

Butași de Sedum ND
Cămine de vizitare ND RS-30

Următor
Anterior
DSC02650_web.jpg
Următor
Anterior
  • DSC02650_web.jpg
  • DSC02636_web.jpg
  • DSC02640_web.jpg
  • DSC02651_web.jpg
  • DSC02642_web.jpg
  • DSC02643_web.jpg
  • DSC02624_web.jpg
  • DSC02627_web.jpg
  • DSC02630_web.jpg
  • DSC02623_web.jpg
  • DSC02621_web.jpg
  • Waubach Dsc01255 Web
  • Waubach Dsc01112web
  • Waubach Dsc01249web
  • Waubach Dsc01116web
  • Waubach Dsc01134web
  • Waubach 08 04 2015 7 Web
  • Waubach 08 04 2015 4 Web (1)
  • Img 4254 Web
  • Waubach Substraat Blazen1 Web
  • Waubach Substraat Blazen2 Web
  • Waubach 08 04 2015 14 Web (1)
  • Waubach Substraat Blazen4 Web
  • Waubach Substraat Blazen3 Web
  • Dsc01015 Web

În centrul orașului olandez Ubach Worms (Landgraaf), prima fază a proiectului centrului Waubach a avut ca rezultat realizarea a 3,139 m² de spațiu comercial, cu peste 27 de apartamente pentru închiriat. Apartamentele au acces la o grădină mare, comună pe acoperiș. O parcare subterană este construită pentru locatari și cumpărătorii veniți în vizită.

Grădina de pe acoperiș: un loc de relaxare sau de conversat cu vecinii
În partea din spate a clădirii, apartamentele sunt orientate spre o grădină-acoperiș, cu un design atrăgător, care a fost creată folosind Sistemul Nophadrain de Acoperiș Verde Extensiv/Intensiv (combinat cu pavajul pietonal). Grădina este un loc potrivit pentru locatari de a se relaxa sau de a conversa cu vecinii lor, fiind chiar în centrul orașului. Acest lucru face posibilă utilizarea optimă a spațiului și este un bun exemplu de utilizare a spațiului stivuit.

 

Distribuie acest proiect