debuginfo

culture ro-RO
Meniu

Sistem de acoperiş-terasă Nophadrain

Sistemul fiabil pentru instalarea de pavaje pietonale, pavele, piatră naturală sau podele din lemn, pe acoperișurile-terasă și pe balcoane.

Sistem de acoperiş-terasă Nophadrain

Caracteristici și avantaje ale acoperișurilor-terasă

Ce sunt acoperișurile-terasă?
Acoperișurile-Terasă permit instalarea pavajelor din beton și piatră naturală pe acoperișuri și balcoane. Pentru a evita deteriorarea amenajărilor este important să se instaleze un sistem de drenaj rezistent la comprimare. Drenajul slab al apei de ploaie poate crea un depozit de calcar dificil de îndepărtat. Amenajarea, poate de asemenea, să se decoloreze și să înghețe.

Avantajele acoperișurilor-terasă

  • Optimizează spațiul deschis: acoperișurile-terasă creează spații de locuit suplimentare în locuri neașteptate, private sau publice.
  • Un sistem de drenaj cu rezistență ridicată la comprimare, care previne deteriorarea pavajelor și oferă o bună scurgere a precipitațiilor. Acest lucru previne depunerile de calcar greu de îndepărtat de pe trotuar.
  • Protejarea hidroizolației: vegetația ajută la neutralizarea efectului nociv al razelor solare și de ploaie pe membrana impermeabilă. Aceasta protejează hidroizolația și crește durata sa de viață.
  • Contribuție pozitivă la mediul înconjurător: acest sistem este, în general, combinat cu vegetația. Prin urmare, aceasta contribuie pozitiv la alți factori cum ar fi biodiversitatea, combaterea efectului de insulă de căldură și reduce încărcarea sistemului de canalizare în timpul precipitațiilor abundente.

Sistemul de acoperiș-terasă Nophadrain 

Un sistem unic
Sistemul de acoperiș-terasă Nophadrain este o soluție completă

Componente standard ale Sistemului de acoperiș-terasă

Nophadrain Podium Deck System

 Componență detaliată
1. Pavaje flexibile
2. Strat de nivelare sau de stabilirea a cursului
3. ND 220 Sistem de drenaj
4. ND TGF-20 Straturi de separare
5. Hidroizolație


Nucleul Sistemului de acoperiș-terasă
Nophadrain 
Nucleul Sistemului de acoperiș-terasă Nophadrain este sistemul de drenaj ND 220. Acest sistem de drenaj multifuncțional, certificat CE, are o puternică rezistență la comprimare împiedicând astfel stagnarea apei de sub stratul de acoperire. Acesta protejează pavajul de la deplasare si decolorare. Sistemul de drenaj ND 220 previne, de asemenea, daunele provocate de îngheț și prin urmare, oferă un substrat stabil pentru pavaj.

Sistemul de drenaj ND 220 previne, de asemenea, acumularea presiunii hidrostatice pe membrana impermeabilă. Sistemul de drenaj este prevăzut cu o folie care distribuie presiune și în combinație cu stratul de separare ND TGF-20, protejează acoperișul împotriva sarcinilor mecanice.

Suntem dispuși să vă sfătuim în legătură cu oportunitățile dumneavoatră. Noi vă putem ajuta să profitați la maxim de avantajele acoperișurilor-terasă și să reduceți cât mai mult riscurile. 

Aflați mai multe despre expertiza noastră.

Sistem de acoperiş-terasă Nophadrain

Documentație

Desene CAD acoperiș-terasă

Desene CAD acoperiș-terasă

Aici veți găsi schițele CAD ale sistemelor noastre de acoperiș-terasă.
Descărcați
Detalii despre acoperișul-terasă

Detalii despre acoperișul-terasă

Aici puteți găsi informatii detaliate despre sistemele de acoperiș-terasă.
Descărcați
Broșuri acoperișuri-terasă

Broșuri acoperișuri-terasă

Doriți să citiți mai multe despre sistemele noastre pentru acoperișuri-terasă ? Trebuie doar să descărcați broșurile noastre.
Descărcați