debuginfo

culture ro-RO
Meniu

Sistem de acoperiş verde intensiv Nophadrain

Sistem durabil pentru realizarea de proiecte complexe de peisagistică, precum amenajarea de grădini și parcuri pe acoperiș, conținând arbori, arbuști, peluze și oglinzi de apă.

Sistem de acoperiş verde intensiv Nophadrain

Caracteristici și avantaje ale acoperișurilor verzi intensive

Ce este un acoperiș verde intensiv?
Acoperișurile verzi de tip intensiv sunt comparabile ca amenajare cu grădinile și parcurile realizate la sol, cum ar fi grădinile și parcurile amenajate. Vegetaţia pentru acest acoperiș necesită îngrijire și o cantitate de apă considerabilă. Vegetația este formată din peluze, arbuști și arbori si poate fi ușor combinată cu drumurile pentru pietoni și automobile. Acoperișurile verzi intensive nu se găsesc doar pe clădiri, ci și deasupra construcțiilor subterane, cum ar fi parcările. Spațiul ocupat de clădirile și construcțiile subterane este returnat în mod indirect prin instalarea unui acoperiș verde intensiv.

Avantajele acoperişului verde intensiv

  • Utilizarea optimă a spaţiului: în special în zonele urbane, calitatea mediului de viață crește prin optimizarea spațiului suprapus.

  • Reduce încărcăturile din sistemul de scurgere: sistemul de acoperiș verde încetinește scurgerea apei de ploaie în perioadele de încarcare maximă care au loc în sezoanele cu precipitații abundente.

  • Combate efectul de insulă de căldură: spre deosebire de acoperișurile din beton, acoperișurile verzi nu transformă energia solară în căldură, ci în vapori de apă. Acest lucru are un efect de răcire a zonei înconjurătoare.

  • Protejarea hidroizolației: vegetația ajută la contracararea efectului nociv al razelor solare și al ploii asupra membranei impermeabile. Astfel, hidroizolația este protejată și durata sa de viață crește.

 

Sistemul Nophadrain de acoperiș verde intensiv

Un sistem-complet unic
Sistemele noastre de acoperiș verde intensiv sunt furnizate ca pachete complete, de la bariera anti- rădăcină la substraturile vegetale.

Componente standard ale Sistemului de acoperiș verde intensiv Nophadrain

Nophadrain Intensive Green Roof System
Componență detaliată:
1. Vegetație intensivă
2. ND DGS-I Substrat Intensiv
3. Panouri ND WSM-50 Rezervor de apă
4. Pavaje
5. Strat de nivelare sau de stabilire a cursului
6. ND 4+1h Sistem de Drenaj
7. ND TSF-100 Membrană de Protecție
8. Hidroizolație rezistentă la penetrarea rădăcinilor*

* Opțional ND WSB-80: în cazul în care hidroizolația nu este rezistentă la rădăcină.

Nucleul Sistemului de acoperiș verde intensiv Nophadrain 
Nucleul Sistemului de acoperiș verde intensiv Nophadrain este Sistemul de Drenaj ND 4+1h. Acest sistem de drenaj multifuncțional, certificat CE, cu înaltă rezistență la comprimare protejează acoperișul să nu fie acoperit de apă cand aceasta stagnează și în același timp, în combinație cu Rezervoarele de Apă WSM-50, depozitează apă (44 l/mp) pentru perioadele uscate. În plus, sistemul de drenaj ND 4+1h în combinație cu Membrana de Protecție ND TSF-100, protejează hidroizolația împotriva sarcinilor mecanice.

Suntem dispuși sa vă sfătuim în legătură cu oportunitățile dumneavoatră. Noi vă putem ajuta să profitați la maxim de avantajele acoperișurilor verzi și să reduceți cât mai mult riscurile.

Het hart van het Nophadrain Instensief Groendaksysteem

Het hart van het systeem is het CE-gemarkeerd ND Drainagesysteem (volgens NEN EN 13252) met een duurzaamheid van minimaal 25 jaar. Het Drainagesysteem is eenvoudig en snel aan te leggen doordat het op rol wordt geleverd en meerdere functies in één product zijn verwerkt. Het voornaamste voordeel is de hoge druksterkte waarover het ND Drainagesysteem voor intensieve daken beschikt. Bovendien is het systeem uitgerust met een geïntegreerd waterreservoir, dat de beplanting van water voorziet, maar daarnaast ook helpt om de riolen minder te belasten bij hevige regenbuien. Het systeem houdt water vast voor de vegetatie, maar zorgt er tegelijkerrijd voor dat het water niet opstuwd op het dak.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Zo helpen we u om de voordelen van groendaken optimaal te benutten en de risico’s tot een minimum te beperken.

Aflați mai multe despre expertiza noastră.

Sistem de acoperiş verde intensiv Nophadrain

Documentație

Desene CAD acoperiș verde intensiv

Desene CAD acoperiș verde intensiv

Aici veți găsi schițele CAD ale sistemelor noastre de acoperiș verde intensiv .
Descărcați
Detalii despre acoperișul verde intensiv

Detalii despre acoperișul verde intensiv

Aici puteți găsi texte detaliate despre sistemele de acoperiș verde intensive.
Descărcați
Broșuri acoperișuri verzi intensive

Broșuri acoperișuri verzi intensive

Doriți să citiți mai multe despre sistemele noastre pentru acoperișuri verzi intensive? Trebuie doar să descărcați broșurile noastre.
Descărcați