chat

Start Chat

Sisteme pentru acoperișuri verzi și acoperișuri utilitare

Sisteme pentru acoperișuri tip parcare

Rezistența ridicată la compresiune a acestui sistem poate susține atât autovehicule cât și vehicule de urgență și de mare tonaj indiferent dacă este vorba despre un sistem de acoperiș utilitar peste subsol sau de la nivelul solului.

Sisteme Nophadrain pentru acoperișuri tip parcare

Algemene Stip Berijdbaar RO
Mergi la produse >

Un sistem complet

Elementul de baza al unui sistem Nophadrain pentru acoperișuri tip parcare este sistemul ND 620 (pentru acoperișurile cu acces pentru autovehicule) respectiv sistemul ND 620hd (pentru acoperișurile cu acces pentru vehicule de urgență sau de mare tonaj), ambele cu o rezistență ridicată la compresiune. Aceste sisteme de drenaj protejeaza hidroizolația preluând presiunea hydrostatică. Utilizate împreuna cu Folia de alunecare si protecție ND TSF-100, protejează hidroizolația de incărcarile statice și dinamice datorate traficului auto.

Sistemele de drenaj ND 620/ND 620hd  oferă o excelentă drenare a apei din substrat, prevenind astfel inghețul acestuia și denivelarea pavajului. Ele oferă astfel un substat stabil și durabil pentru pavaj. Sistemele Nophadrain pentru acoperișuri tip parcare au fost îndelung testate la Universitatea Tehnica din Munchen, Germania.

Alte sisteme pentru acoperișuri tip parcare (autovehicule și vehicule de mare tonaj)

Parcarea Kruisplein

Rotterdam

La 13 martie 2014, regele Willem Alexander a prezidat ceremonia de deschidere a Gării Centrale din Rotterdam. Parcul auto Kruisplein face parte din acest proiect. Dispune de parcare subterana cu 5 etaje și 8 nivele de parcare, cu 760 de locuri pentru autoturisme. Este garajul cu cea mai mare adâncime din Olanda, cu cel mai scăzut punct la -20 PNA (= nivel normal de la Amsterdam).

Vizualizează acest proiect
Kruispleingarage Overview WEB