chat

Start Chat

Sisteme pentru acoperișuri verzi și acoperișuri utilitare

Sisteme pentru acoperișuri tip terasă

Sistem adaptabil pentru terase pietonale cu dale, gresie, piatră naturală sau deck.

Sistemul standard Nophadrain pentru acoperișuri tip terasă (pietonale)

Algemene Stip Beloofbaar RO
Mergi la produse >

Un sistem complet

Elementul de bază al fiecarui sistem  Nophadrain pentru acoperișuri tip terasă este sistemul de drenaj ND220. Acest sistem de drenaj multifuncțional, cu marcaj CE si rezistență ridicată la compresiune previne acumularea apei sub pavaj, protejându-l astfel de deformare si decolorare. Sistemul de drenaj ND 220 previne riscul de deteriorare a pavajului ca urmare a procesului de îngheț-dezgheț a substratului, oferind astfel un substrat stabil pentru pavaj.

Sistemul de drenaj ND220 protejează, de asemenea  hidroizolația de presiunea hidrostatica exercitată de întreaga stratificație asupra acesteia. Sistemul ND220 conține o folie ce distribuie presiunea, care, combinată cu Membrana de separare si alunecare ND TFG-20, protejează hidroizolația de sarcinile mecanice.

Alte sisteme Nophadrain pentru acoperișuri tip terasă (pietonale)

Terenurile de footbal IKEA

Utrecht

Un proiect foarte special a fost realizat pe acoperișul magazinului IKEA din Utrecht. Spațiul comercial IKEA Utrecht a fost extins în 2013 la circa 12 000 m². În plus față de extinderea filialei, un nou parc auto a fost introdus, care oferă locuri de parcare pentru 1300 de autoturisme. Orașul nu a dorit ca prin extindere să dispară terenurile de sport vechi. Pentru a remedia această problemă, Municipalitatea a decis să instaleze pe acoperișul noii parcări două terenuri din iarbă sintetică și un club. Acesta este al treilea teren de fotbal din lume, instalat pe un acoperiș.

Vizualizează acest proiect
Ikea Utrecht009 WEB