chat

Start Chat

Sisteme pentru acoperișuri verzi și acoperișuri utilitare

Sisteme pentru acoperișuri verzi extensive

Sistemul ideal pentru un acoperiș verde extensiv înierbat cu sedum si graminee. Potrivit atât pentru acoperișuri plane cât si cu pantă medie.

Sistemul Nophadrain standard pentru acoperișuri verzi extensive

Algemeen Stip Extensief RO
Mergi la produse >

Un sistem complet

Oferim sisteme complete pentru acoperișuri verzi extensive ce includ toate elementele de la membrana anti-rădăcină pâna la vegetație. Vegetația, de o calitate superioară, este crescută la pepiniera noastră, Sedumdirect. Sistemul de drenaj și retenție apă ND 4+1h reprezintă baza ideală pentru acoperișuri verzi extensive. Acest sistem multifuncțional, marcat CE, cu rezistență ridicată la compresiune protejează vegetația de băltirea apei retinând totodata în alveole apă pentru perioadele de secetă. De asemenea, sistemul ND 4+1 protejeaza hidroizolația de presiunea hidrostatică și încărcările mecanice atât pe durata instalării cât si ulterior acesteia.

Alte sisteme Nophadrain pentru acoperișuri verzi extensive

Lidl Bucuresti

Bucuresti

Realizat la inceputul lunii august, 2018, acoperisul verde extensiv pentru acest magazin a reprezentat o provocare datorita elementelor necesare pentru crearea logo-ului Lidl. Sistemul de drenaj utilizat, ND 4+1h, a reprezentat insa solutia ideala pentru un acoperis verde extensiv durabil si extrem de usor de instalat.

Vizualizează acest proiect
LIDL BUCERESTI_ 8_WEB.png